1

Cele mai bune zece aplicații HubSpot din HubSpot Marketplace

Cele mai bune zece aplicații HubSpot din HubSpot Marketplace
27.06.2023

Cele mai bune zece aplicații HubSpot din HubSpot Marketplace

Dacă folosești HubSpot, nu uita de HubSpot Marketplace - unde poți găsi și instala aplicații care să se integreze cu contul tău HubSpot. HubSpot Marketplace este o bibliotecă extinsă de aplicații terțe ce se integrează perfect cu platforma HubSpot. Cu peste 1.000 de aplicații din care puteți alege, companiile de toate dimensiunile pot găsi soluția perfectă pentru a-și îmbunătăți eforturile de marketing, vânzări și servicii pentru clienți.

Cu aplicațiile HubSpot, poți integra contul tău HubSpot cu alte aplicații, poți automatiza sarcini și poți obține informații mai detaliate despre clienții tăi, economisind timp si cu putin efort.

Potrivit site-ului HubSpot, primele zece cele mai populare aplicații HubSpot, în funcție de numărul de instalări, sunt Gmail, Google Calendar, HubSpot for WordPress, Outlook, Zapier, Outlook Calendar, Facebook Ads, Google Ads, Zoom și LinkedIn Sales Navigator. În plus, există multe alte aplicații ce au fost instalate de peste 10.000 de ori.

best marketing apps for hubspot

Cele mai bune zece aplicații HubSpot pentru echipele de marketing și vânzări

Echipele de marketing și vânzări se bazează în mare măsură pe HubSpot pentru a gestiona potențialii clienți, a dezvolta prospecții și a încheia tranzacții. Următoarele sunt cele zece aplicații HubSpot de top care pot ajuta aceste echipe să-și îmbunătățească productivitatea și performanța:

  1. HubSpot pentru WordPress: Un plugin ce permite utilizatorilor să își conecteze site-ul web WordPress la HubSpot și să urmărească activitatea site-ului web, să capteze clienți potențiali și să automatizeze campaniile de marketing.

  2. Facebook Ads: O platformă de publicitate ce permite utilizatorilor să creeze și să ruleze anunțuri pe Facebook și Instagram și să urmărească performanța anunțurilor în cadrul HubSpot.

  3. Google Ads: O platformă publicitară ce oferă utilizatorilor posibilitatea de a crea și de a rula anunțuri pe rețelele de căutare și de afișare Google și de a urmări performanța anunțurilor în cadrul HubSpot.

  4. Zoom: O platformă de videoconferință ce permite utilizatorilor să programeze și să se alăture unor întâlniri, seminarii web și chat-uri video în cadrul HubSpot.

  5. LinkedIn Ads: O platformă publicitară ce îi ajută pe utilizatori să creeze și să ruleze anunțuri pe LinkedIn și să urmărească performanța anunțurilor în cadrul HubSpot.

  6. Gmail: Un serviciu de e-mail ce permite utilizatorilor să trimită și să primească e-mailuri și să urmărească activitatea de e-mail în HubSpot.

  7. Google Calendar: Un serviciu de calendar ce oferă utilizatorilor posibilitatea de a programa și gestiona evenimente și de a sincroniza evenimentele cu HubSpot.

  8. Outlook: Un serviciu de e-mail și calendar ce permite utilizatorilor să trimită și să primească e-mailuri, să programeze și să gestioneze evenimente și să sincronizeze datele cu HubSpot.

  9. Outlook Calendar:Un serviciu de calendar ce permite utilizatorilor să programeze și să gestioneze evenimente și să sincronizeze evenimente cu HubSpot.

  10. LinkedIn Sales Navigator: Un instrument de prospectare a vânzărilor menit să le permită utilizatorilor să găsească și să se conecteze cu potențiali clienți pe LinkedIn și să urmărească activitatea de vânzări în HubSpot.

best sales apps for hubspot

Cele mai bune zece aplicații HubSpot pentru serviciul clienți și asistență

A avea un customer service și un departament de suport excelent este vital pentru a păstra clienții și a stabili o imagine favorabilă pentru compania dvs. Fiecare aplicație oferă caracteristici unice pentru a te ajuta să îmbunătățești experiența clienților:

  1. Facebook Messenger: O aplicație de mesagerie prin care utilizatorii pot comunica cu clienții și potențialii clienți de pe Facebook și pot urmări conversațiile în HubSpot.

  2. Google Sheets: O aplicație de foaie de calcul în care utilizatorii pot crea și gestiona date și pot importa date în HubSpot.

  3. SurveyMonkey: Un instrument care permite utilizatorilor să creeze și să trimită sondaje și să urmărească răspunsurile în HubSpot, ajutându-vă să colectați feedback-ul clienților.

  4. Import2: Un instrument de migrare a datelor ce permite utilizatorilor să importe date de pe alte platforme în HubSpot.

  5. Sakari SMS: Un serviciu de mesagerie text la care utilizatorii pot trimite și primi mesaje SMS și pot urmări conversațiile din HubSpot.

  6. Jira: Un instrument de gestionare a proiectelor cu care utilizatorii pot gestiona proiecte de dezvoltare software și sincroniza datele cu HubSpot.

  7. Intercom: O platformă de mesagerie pentru clienți ce permite utilizatorilor să comunice cu clienții și potențialii clienți și să urmărească conversațiile în HubSpot.

  8. Insycle Data Management: (Gestionarea datelor Insycle): O soluție de gestionare a datelor: Un instrument de gestionare a datelor în care utilizatorii pot curăța, îmbogăți și sincroniza datele cu HubSpot.

  9. WhatHub: Integrare WhatsApp: O aplicație de mesagerie ce permite utilizatorilor să comunice cu clienții și potențialii clienți pe WhatsApp și să urmărească conversațiile în HubSpot.

  10. Zendesk: O platformă de servicii și asistență pentru clienți ce permit utilizatorilor să gestioneze solicitările clienților și să sincronizeze datele cu HubSpot.

best customer service apps for hubspot

Cele mai bune zece aplicații HubSpot pentru raportare și analiză

Zapier este una dintre cele mai populare aplicații de pe HubSpot Marketplace. Aceasta le permite utilizatorilor să își conecteze contul HubSpot cu peste 3.000 de alte aplicații pentru automatizare și productivitate.

  1. Zapier

    Zapier este una dintre cele mai populare aplicații de pe HubSpot Marketplace. Aceasta le permite utilizatorilor să își conecteze contul HubSpot cu peste 3.000 de alte aplicații pentru automatizare și productivitate.

  2. Google Analytics

    Google Analytics urmărește traficul de pe site-ul web și comportamentul utilizatorilor.

  3. Leadfeeder

    Leadfeeder îți arată ce companii îți vizitează site-ul

  4. Supermetrics

    Supermetrics integrează date din diferite surse

  5. Wicked Reports

    Wicked Reports oferă urmărirea ROI pentru campaniile de marketing

  6. Qwilr

    Qwilr vă permite să creați propuneri și rapoarte interactive

  7. CallRail

    CallRail asigură urmărirea și analiza apelurilor

  8. Databox Templates

    Databox Templates oferă modele de tablouri de bord predefinite

  9. Databox

    Databox oferă tablouri de bord personalizabile pentru monitorizarea principalelor măsurători

  10. Woopra

    Woopra oferă analize în timp real ale comportamentului clienților

Cum să alegi cea mai bună aplicație HubSpot pentru nevoile companiei tale

best hubspot apps for your business needs

Outlook

În concluzie, HubSpot Marketplace oferă multe aplicații pentru a ajuta companiile să își eficientizeze procesele, să îmbunătățească experiența clienților și să stimuleze creșterea. Alegând aplicațiile potrivite pentru nevoile activității lor, companiile pot obține un avantaj competitiv și își pot duce eforturile de marketing, vânzări și servicii pentru clienți la nivelul următor.


OPTI ofera solutii si integrari bazate pe Hubspot, contactati-ne aici

Rezervă o întâlnire!

Ultimele

articole

Descoperă ultimele noastre tutoriale în materie de dezvoltare software și află mai multe despre noile lansări de proiect.
Citește blogul nostru