Ajutăm practicienii din domeniul medical și farmaceutic să funcționeze fără întrerupere; sprijinim sănătatea pacienților.

OPTI creează software și tehnologie special concepute pentru industria medicală și farmaceutică. Avem experiență în dezvoltarea de servicii software în scopuri medicale, cum ar fi publicitate farmaceutică, studii clinice, tratamente medicale acute și cronice, integrare software și suport.

Construim soluții care conectează produsele medicale de top cu practicienii, asigură un flux operațional fără întreruperi și, cel mai important, sprijinim bunăstarea pacienților.

  • Comunicare cu clienții
  • Analiza datelor din studii clinice
  • Sisteme de management și programare a pacienților
  • Interconectarea bazelor de date și urmărirea fluxului pacienților
Servicii software medicale

Precis, holistic
centrat pe pacient.

De-a lungul consultațiilor, tratamentului și recuperării, înțelegem că drumul pacientului este unul delicat și că doar cele mai bune instrumente contează.

Portalurile noastre web cu bunuri farmaceutice și aplicațiile mobile ajută la transferul produselor medicale în mâinile practicienilor. Sistemele CRM inteligente susțin studiile clinice pentru a înregistra corect datele, iar software-ul de gestionare a pacienților administrează totul, de la programări, tracking la mementouri pentru a ajuta la diminuarea erorilor și îmbunătățirea actului medical.

Activezi în industria farmaceutică sau realizezi studii medicale?
Instrumente de publicitate și vânzări în industria farmaceutică.
Extindeți-vă rețeaua, vindeți produse medicale și gestionați relațiile cu medicii, totul cu site-urile și aplicațiile mobile construite de noi.
Obțineți datele importante, mai rapid.
Software-ul nostru medical și sistemele CRM au fost esențiale în sprijinirea studiilor clinice - optimizarea chestionarelor și urmărirea răspunsurilor, îmbunătățirea preluării și analizării datelor mai eficient pentru a descoperi trend-urile mai rapid decât oricând.
Consultanta in software medical si farmaceutic.
Știm că nu există loc pentru greșeli în practica medicală și farmaceutică, iar nevoile tale nu ar trebui să fie diferite. Sistemele tale de practică formează fundamentul operațiunilor tale și, împreună cu serviciile noastre de consultanță, instruire, date și IT, suntem aici pentru a ne asigura că rămân fiabile și că nu ratezi nimic.

Reprezinți o instituție medicală?

Gestionează mai eficient grupuri mari de pacienți
Eficientizați procesele medicale și urmăriți cu ușurință tratamentele afecțiunilor medicale cronice și acute cu software-ul nostru medical, care vă ajută să supravegheați întregul parcurs al pacientului de la programare, direcționare și urmărire.
Urmărirea și evoluția meticuloasă a pacientului.
Te ajutăm să strângi informațiile cheie ale clienților din mai multe baze de date pentru a îmbunătăți analiza și urmărirea pacienților, fiind astfel mai ușor să accesezi înregistrările și să introduci cu ușurință date noi, astfel încât nimic critic să nu fie trecut cu vederea.
Interesat?

Ai o idee de proiect?

îl putem estima

Contactează-ne

Recomandările

clienților noștri

Playwing
UI Path
Universitatea din București
Expertiza noastră

Expertiza

noastră

Tehnologii pentru software medical și farmaceutic.
  • DB (GDPR & HIPAA compliant): Oracle, PL/SQL, Mongo,
    Amazon Aurora / Amazon RDS for PostgreSQL
  • AWS
  • custom APIs
  • limbaje: Python, Golang, Java, C

Tehnologii

folosite

Tehnologii

folosite

50+
platforme
... plus orice altă
sursă de date
Amazon Web Services
MongoDB
cassandra
Oracle
SQL Server
Python
Google
CRM

Studii

de caz

Proiectele noastre și rezultatele obținute.
Vezi toate studiile de caz