Într-o lume hiperconectată, construim produse digitale care pun clientul final pe primul plan, concentrate pe obiectivele de business.

OPTI are o lungă tradiție în dezvoltarea aplicațiilor web și mobile axate pe utilizatori, care te înzestrează cu instrumentele potrivite pentru dezvoltarea afacerii, oferă fiabilitate și previzibilitate operațională și îți permit să economisești timp. Masurăm performanța față de standardele cheie ale pieței, cu impact real asupra organizației și clientului final.
 • Aplicații web și mobile agile și adaptabile
 • Tehnologiile potrivite pentru fiecare task
 • Integrare de platforme și surse de date
 • Soluții CRM și ERP care scalează cu afacerea
Inovație software și IT

Transformare digitală

end-to-end

De la simple aplicații tranzacționale până la platforme care integrează mai multe surse de date, te ajutăm să navighezi în peisajul digital în ritm rapid cu viteză și precizie. Prin cod personalizat, livrare de conținut, produse web și mobile, management al datelor și securitate IT, ne adaptăm la afacerea ta pentru a-ți îndeplini obiectivele de business, fie că este vorba de vânzări, generare de clienți, conștientizare, tranzacții, servicii pentru consumatori sau orice altceva.
Dezvoltare de site-uri web și aplicații mobile pentru afaceri
Singurul nostru obiectiv este construirea de aplicații care te ajută să îți atingi KPI-urile. Procesul nostru end-to-end gestionează totul, de la planificare și UX, la cod, lansare și asistență.
Software scalabil pe toate platformele
Echipa noastră de ingineri este la curent cu ultimele inovații în dezvoltarea web și mobile. Putem satisface cerințele tale de dezvoltare backend și frontend în toate limbajele de programare.
Reduceți pierderea de date și asigurați conformitatea afacerii.
Soluțiile noastre de securitate IT pentru prevenirea riscurilor sunt create pentru a proteja, a garanta conformitatea și pentru a ajuta la recuperarea rapidă a datelor.
Protecția datelor și conformitatea cu normele UE
Te ajutăm să înțelegi complexitățile GDPR și cerințele de reglementare pentru a te asigura în orice moment că afacerea ta rămâne conformă.
Livrare neîntreruptă de conținut de la A la Z
De la load balancing până la optimizarea WordPress, lucrăm împreună pentru a asigura disponibilitatea conținutului tău de la server la utilizatorul final.
Interesat?

Interesat?

Contactează-ne
Ai o idee de proiect?

Ai o idee de proiect?

îl putem estima

Contactează-ne

Recomandările

clienților noștri

Expertiza noastră

Expertiza

noastră

Dezvoltare software full-stack, web și mobile
 • react, vue.js, node.js, express
 • graphql
 • limbaje: Python, PHP, Javascript, Kotlin, Swift
 • CMS django, flask, wordpress
 • PHP frameworks: symphony,
  laravel, Yii, code igniter
 • CRM Hubspot, salesforce

Tehnologii

folosite

Tehnologii

folosite

50+
platforme
... plus orice altă
sursă de date
React
Python
PHP
Laravel
Django
HubSpot
Node.js
MongoDB

Studii

de caz

Proiectele noastre și rezultatele obținute.
Vezi toate studiile de caz