1

Conferințe tehnologice din România: Techsylvania și DevTalks.

Conferințe tehnologice din România: Techsylvania și DevTalks.
17.05.2023

România devine rapid un centru al conferințelor tehnologice, cu două dintre cele mai populare fiind Techsylvania și DevTalks. Ambele conferințe oferă o platformă pentru experți pentru a-și împărtăși cunoștințele și experiența în diverse subiecte legate de tehnologie. Prin furnizarea de panouri de discuție, ateliere și seminarii, în care participanții pot învăța despre tehnologiile și tendințele actuale, acestea câștigă tot mai mult interes în rândul pasionaților de tehnologie. Ele se desfășoară de mai mulți ani, devinind evenimente importante în peisajul tech românesc.

OPTI Software va fi prezent la aceste evenimente pentru a rămâne conectat cu toate tendințele de pe piață și pentru a fi la curent cu toate inovațiile. Prezența noastră aici își întărește misiunea de a fi printre cei mai buni în ceea ce privește Transformarea Digitală și integrarea sistemelor ERP/CRM.

Techsylvania

Techsylvania Imagine preluată de pe https://techsylvania.com/

Techsylvania este o conferință care reunește nu numai comunitatea tehnologică din România. Evenimentul este organizat din 2014 în Cluj-Napoca, România. Acesta are loc pe parcursul a două zile în trimestrul al doilea al anului și aduce împreună mai mult de 50 de vorbitori de la cele mai mari companii din domeniu pe scenă. A crescut de la 200 de participanți la peste 5.000 de oameni care au participat la evenimentul din anul trecut din diferite țări din întreaga lume!

Această conferință anuală se concentrează pe inovație și antreprenoriat în industria tehnologică. Adună laolaltă unii dintre cei mai influenți jucători din lumea tehnologică, inclusiv antreprenori, investitori, dezvoltatori, designeri și specialiști în marketing. Evenimentul include discursuri inspiraționale, ateliere, sesiuni de networking, hackathoane și multe altele, facilitând dezbateri între profesioniști din întreaga lume pentru a discuta idei noi și tendințe în domeniu.

Subiecte precum inteligența artificială, învățarea automată, roboți, blockchain și realitatea virtuală sunt doar o parte din ceea ce se întâmplă. Pe parcursul a două zile, participanții își împărtășesc idei noi și progrese pe proiecte din lumea reală, formează parteneriate pentru a-și avansa munca, participă la discursuri ale unor vorbitori de top din industrie și a altor inovatori, au acces la unii dintre cei mai buni dezvoltatori AI din lume care sunt disponibili să îi îndrume prin provocările de programare și se bucură de o experiență fantastică.

Puteți participa la discuțiile de panel, atelierele tehnice sau evenimentele satelit organizate de unele dintre companiile tech prezente acolo. În timpul evenimentelor satelit, puteți discuta cu fondatorii, investitorii sau membri ai companiilor de top despre provocările și cele mai recente tendințe din industrie.

Lista de vorbitori adună pe aceeași scenă nume din unele dintre cele mai mari companii din industrie, cum ar fi techleap.nl, Google, Glovo, PayPal, Nav, LeftLane, mongoDB., GitButler și altele.

Puteți achiziționa bilete direct de pe site-ul lor dedicat, secțiunea Tickets. Prețurile diferă în funcție de intervalul de timp.

DevTalks

DevTalks Imagine preluată de pe https://www.devtalks.ro/

DevTalks este o altă conferință populară în România care se concentrează pe subiecte de dezvoltare software, cum ar fi dezvoltarea web, dezvoltarea mobilă și cloud computing. Evenimentul găzduiește vorbitori bine cunoscuți la nivel mondial care își împărtășesc cunoștințele despre tehnologii de ultimă generație. De asemenea, include ateliere pentru a ajuta participanții să învețe cum să utilizeze noile tehnologii în mod eficient.

DevTalks va reuni comunitatea IT din România în această vară alături de peste 100 de vorbitori internaționali și locali pe cele 14 scene disponibile. Potrivit site-ului lor, în această ediție vor discuta subiecte precum Java, DevOps, Mobile, Viitorul Ingineriei, Web, QA & Testing, Gaming, Women in Tech, BigData & Cloud, Securitate, DevLead și Lumea Produselor.

Lista de vorbitori reunește pe aceeași scenă nume din unele dintre cele mai mari companii din industrie, cum ar fi Google, Microsoft, Redhat, Systematic, Atlassian, GitLab, Amazon, IBM și altele. Vor fi, de asemenea, reprezentanți ai Universității Stanford și ai comunității WomenTech Global pentru a aduce perspective diferite asupra subiectelor discutate.

Puteți cumpăra bilete direct de pe site-ul lor dedicat, secțiunea Tickets. Prețurile diferă în funcție de intervalul de timp dintre achiziționarea biletului și eveniment.

Alte conferințe tech

Alte conferințe care ar putea fi de interes și se concentrează pe subiecte specifice:

  • JSHeroes – dedicat tuturor companiilor și dezvoltatorilor de software care se concentrează pe JavaScript, React, Angular și dezvoltare web. Acesta are loc în Cluj-Napoca.
  • Voxxed Days – un eveniment dedicat celor interesați de Cloud și Arhitectură, Date și AI, Limbaje moderne și DevOps. Acesta are loc în Iași.
  • Romania Testing Conference – în Cluj-Napoca.
  • revo.js – în Timișoara

Concluzie

De la profesioniști din industrie, până la antreprenori și influenceri, toate conferințele și evenimentele tehnologice oferă ceva pentru toată lumea. Dacă ești un entuziast al tehnologiei și cauți cea mai bună oportunitate de a învăța, de a face networking și de a fi inspirat de noile tendințe, Techsylvania și DevTalks sunt cele două conferințe tehnologice de top din țară, unde poți explora cele mai recente inovații și tendințe din industrie alături de cele mai strălucite minți din domeniu.

Rezervă o întâlnire!

Ultimele

articole

Descoperă ultimele noastre tutoriale în materie de dezvoltare software și află mai multe despre noile lansări de proiect.
Citește blogul nostru