1

Ce este nou în Pipedrive pentru și dincolo de 2023?

Ce este nou în Pipedrive pentru și dincolo de 2023?
06.07.2023

Ce este nou în Pipedrive pentru și dincolo de 2023?

Pipedrive lucrează în mod constant pentru a-și îmbunătăți software-ul și pentru a oferi clienților cea mai bună experiență posibilă. Compania, care a devenit rapid una dintre cele mai importante platforme CRM din lume, lansează mai multe actualizări ale platformei sale pentru a se asigura că rămâne în fața competitorilor săi Înființată în 2010, Pipedrive este CRM-ul global ce pune pe primul loc vânzările. Cu peste 400 de integrări de aplicații și conectori, Pipedrive Marketplace permite clienților să își sincronizeze datele între sisteme, totul într-un singur loc.

pipedrive marketplace 2023

Sursa: https://www.pipedrive.com/en/newsroom/pipedrive-announces-growth-strategy-for-its-marketplace-ecosystem-in-2023


Pentru anul 2023, au planificat mai multe actualizări interesante ale sistemului lor. Printre acestea se numără introducerea inteligenței artificiale (AI) menită să îi ajute pe utilizatori să prezică rezultatele vânzărilor, mai multe opțiuni de personalizare pentru automatizare și raportare, precum și capacități îmbunătățite de customer journey. AI le va permite utilizatorilor să înțeleagă mai bine procesul lor de vânzări și să ia decizii mai eficiente. Opțiunile de personalizare le va oferi utilizatorilor posibilitatea de a-și personaliza automatizarea și raportarea pentru a se adapta nevoilor lor. Capacitățile de customer journey vor ajuta utilizatorii să aibă o imagine de ansamblu a procesului de vânzări și să identifice mai ușor oportunitățile de îmbunătățire.

Conform planului de dezvoltare a Pipedrive pentru 2023, aceștia intenționează să introducă mai multe actualizări și caracteristici pentru a ajuta întreprinderile mici să se dezvolte. Printre ele se numără și un inbox omnichannel ce permite sincronizarea mai multor conturi de e-mail, partajarea căsuței de primire și o colaborare mai strânsă între reprezentanții de vânzări și echipe. În plus, Pipedrive plănuiește să introducă secvențe automate de e-mailuri cu follow-up-uri în timp util pentru a ajuta echipele de vânzări să încheie mai multe tranzacții. Aceste actualizări și caracteristici fac parte din angajamentul Pipedrive de a fi un CRM orientat către client ce ajută întreprinderile mici să aibă succes.

product roadmap 2023

Sursa: https://www.pipedrive.com/en/newsroom/pipedrive-reveals-its-evolved-customer-driven-2023-product-roadmap-to-help-small-businesses-grow


Opțiunea de inbox omnichannel va permite întreprinderilor mici să gestioneze mai multe conturi de e-mail într-o singură aplicație. Acest lucru va reduce timpul necesar reprezentanților de vânzări pentru a-și verifica diversele e-mailuri, va crește productivitatea prin reducerea distragerii atenției și va permite acestora să fie mereu la curent cu căsuțele lor de e-mail. Posibilitatea de a partaja o inbox cu alți utilizatori din companie va face, de asemenea, colaborarea mai accesibilă, permițând echipelor să lucreze împreună fără a trece de la o aplicație la alta. Secvențele automate de e-mail de la Pipedrive vor ajuta echipele de vânzări să încheie mai multe afaceri prin trimiterea de follow-up-uri în timp util, la intervale adecvate în timpul ciclului de vânzări.

Fiind un CRM axat pe client, Pipedrive își propune să ajute întreprinderile mici să reușească, oferindu-le un instrument ce le permite să își gestioneze eforturile de vânzări și marketing. Unul dintre modurile în care Pipedrive face acest lucru este prin oferirea de caracteristici prin care utilizatorilor le este mai ușor să urmărească clienții potențiali și să încheie mai multe afaceri. De exemplu, mergând pe exemplu de mai sus, reprezentanții de vânzări pot utiliza secvențele automate de e-mail ale software-ului pentru a trimite în timp util follow-up-uri după fiecare întâlnire sau apel telefonic. În plus, Pipedrive permite utilizatorilor să creeze rapoarte personalizate pentru anumiți clienți, astfel încât să poată vedea cum funcționează campaniile lor..

Pipedrive a introdus un nou plan de prețuri ce oferă mai multă flexibilitate și personalizare pentru întreprinderile mici. Noul plan de prețuri va permite utilizatorilor să aleagă între trei planuri de abonament: unul cu mai puține caracteristici, dar cu taxe lunare mai mici, numit Professional; altul cu mai multe caracteristici, dar cu taxe lunare mai mari numit Enterprise, și unul intermediar, cel mai nou, numit Power.

pipedrive flower logo

Sursa: https://www.pipedrive.com/en/blog/power-plan-announcement


Această evoluție a Pipedrive are ca și obiectiv să ofere întreprinderilor mici mai multe opțiuni și un control mai mare asupra cheltuielilor lor. Compania recunoaște că doar unele întreprinderi au aceleași nevoi și că ar putea exista soluții mai bune decât un plan unic de tarifare. Prin oferirea a trei variante de abonament, Pipedrive le oferă utilizatorilor săi posibilitatea de a alege planul cel mai potrivit pentru nevoile și bugetul lor. Acest nou model de prețuri reflectă, de asemenea, angajamentul Pipedrive față de clienții săi, deoarece arată că firma le ascultă feedback-ul și vine cu soluții care să le rezolve problemele. În general, acest nou model de prețuri este o evoluție pozitivă pentru întreprinderile mici ce utilizează Pipedrive, deoarece le oferă o mai mare flexibilitate și opțiuni de personalizare, menținând în același timp nivelul ridicat de servicii și asistență pentru care Pipedrive este cunoscut.

Utilizatorii planului Power pot avea acces la planificarea, urmărirea și livrarea proiectelor, asistență telefonică, implementare CRM, un control mai bun al permisiunilor și vizibilităților contului și plafoane de utilizare mai mari.

Planul de dezvoltare a ofertei de Pipedrive pentru anul 2023 include, de asemenea, actualizări pentru pipeline-ul de vânzări și funcțiile de raportare. Privind mai departe, compania plănuiește să adauge mai multe sarcini de vânzări automatizate, cum ar fi secvențe de e-mailuri, propuneri și demonstrații. În plus, Pipedrive va introduce o nouă funcție de previzionare ce permite utilizatorilor să creeze previziuni pe baza datelor anterioare sau să le introducă manual în sistem.

Aceste update-uri sunt doar începutul planurilor de automatizare ale companiei. În viitorul apropiat, utilizatorii se pot aștepta la procese de vânzare și mai simplificate, prin adăugarea de secvențe de e-mailuri, propuneri și demonstrații. Dar asta nu este tot-Pipedrive introduce, de asemenea, o nouă funcție de prognoză ce va permite mai mult ca oricând să prezică vânzările viitoare pe baza datelor anterioare sau a introducerii manuale. Cu aceste noi instrumente la dispoziție, utilizatorii Pipedrive vor putea lucra mai inteligent, nu mai greu, și vor putea obține un succes și mai mare în eforturile lor de vânzare.

Platforma CRM actualizată va revoluționa procesul de vânzare pentru clienți. Având posibilitatea de a crea previziuni pe baza datelor anterioare sau de a le introduce manual în sistem, companiile se pot aștepta la un proces de vânzări mai precis și mai eficient. Viteza îmbunătățită și designul intuitiv al platformei vor face mai ușoară ca niciodată gestionarea interacțiunilor cu clienții și urmărirea datelor de vânzări. Acest lucru va duce la o experiență îmbunătățită a clienților, cu interacțiuni mai personalizate și o mai bună înțelegere a nevoilor acestora. În plus, capacitățile avansate de analiză ale platformei vor oferi întreprinderilor informații valoroase despre datele de vânzări, permițându-le să ia decizii în cunoștință de cauză și să își optimizeze strategiile de vânzări. Noua platformă CRM este pregătită să ofere beneficii semnificative pentru companiile ce doresc să își îmbunătățească procesele de vânzări și să își servească mai bine clienții.

La final, cu aceste noi caracteristici, această platformă CRM este mai rapidă, mai intuitivă și mai ușor de utilizat. Cu aceste actualizări, clienții se pot aștepta să aibă un proces de vânzări mai simplificat, o experiență îmbunătățită a clienților și o înțelegere mai semnificativă a datelor lor de vânzări..


Rezervă o întâlnire!

Ultimele

articole

Descoperă ultimele noastre tutoriale în materie de dezvoltare software și află mai multe despre noile lansări de proiect.
Citește blogul nostru