1

OPTI a lansat elearning.steftoma.com, prima platforma de e-learning de fotografie din Romania

OPTI a lansat elearning.steftoma.com, prima platforma de e-learning de fotografie din Romania
21.08.2023

În luna iunie 2023 OPTI a lansat prima platformă e-learning de fotografie din Romania.

Platforma se adresează cursanților înscriși la cursurile de fotografie și suportă mai multe cursuri care se pot desfășura simultan, cu număr diferit de ședințe și cu clipuri și teste diferite.

Participările individuale la cursuri se fac pe baza unui cod unic obținut prin cumpărare și prin completarea unui chestionar de date inițial (accesul la lecții se face doar după confirmarea înregistrării).

Panoul de administrare al platformei are integrat un modul de teste și formulare dinamice pentru crearea cursurilor de urmat de către cei care au cumparat accesul, vizualizându-se statustul participărilor individuale la cursuri ale cursanților și căuta după detalii participare (filtre: curs, dată, stadiu 100% etc).

Cursantul este atenționat că trebuie sa urmărească continuu lecția fiind înregistrat (orice pauză sau întrerupere necesitând reîncărcarea lecției) și este evaluat o dată la două ședințe (cu întrebări de tip variante multiple de răspuns, cu progress bar și cu o condiție de trecere). Pentru trecerea la o nouă lecție este obligatoriu să se răspundă corect la un număr minim de întrebări.

Cursanții pot încărca fișiere foto, pot descărca un fișier pdf și/sau video la fiecare final de ședință (care conține informațiile din ședința respectivă), au mereu disponibilă o secțiune de Întrebări și răspunsuri unde se pot adresa întrebări la care vor răspunde trainerii.

Trainerii pot monitoriza facil și rapid progresul cursanților (vizualizare overview filtrabil cu progres bars).

Platforma afișează zilnic calendarul cu examene și reminder-ul că examenele se susțin periodic, live cu personalul autorizat de la Autoritatea Națională pentru Calificări.

Platforma poate fi accesată aici.

OPTI este partenerul tehnologic al elearning.steftoma.com și suntem mândri de această colaborare.

Rezervă o întâlnire!

Ultimele

articole

Descoperă ultimele noastre tutoriale în materie de dezvoltare software și află mai multe despre noile lansări de proiect.
Citește blogul nostru