Garantați securitatea prin actualizări, monitorizare și refactorizare

Securitatea este un obiectiv în continuă schimbare, care necesită o adaptare continuă

●  Toate tehnologiile folosite trebuie catalogate, împreună cu interdependențele lor: limbaje de programare, servicii de server, versiuni de software. OPTI poate crea un manual tehnologic pentru afacerea dvs.

●  În cazul lansărilor oficiale de securitate, actualizările ar trebui planificate cât mai curând posibil: atât hardware cât și software, rezolvând dependențele, astfel încât funcționarea să nu fie afectată.

●  În caz de erori de securitate urgente, pot fi luate măsuri preventive proactive: reducerea accesului, filtrarea accesului, planificarea unui data snapshot.

●  Când actualizările de securitate intră în conflict cu funcționarea normală, refactorizarea și actualizările de cod trebuie să fie implementate.

Cazul refactorizării codului

●  Într-un mediu tehnologic în schimbare rapidă, de multe ori organizațiile depind de un software vechi care utilizează tehnologii ce pot deveni învechite.

●  OPTI este specializată în lucrul cu codul vechi. Identificăm porțiuni vulnerabile ale tehnologiei vechi, astfel încât înlocuirile minime să asigure securitatea. Sau refacem codul la cele mai recente versiuni, rescriind software-ul pentru a il face sigur.

●  De exemplu, am reușit upgrade-urile de la versiunea PHP 4 sau 5 la 7, Python 2 la Python 3 și așa mai departe. De asemenea, putem rescrie cod PHP în Javascript pentru NodeJS.

Securitatea este ieftină

Un software securizat și actualizat prezintă avantaje economice:

●  Este mai rapid și mai ușor de integrat cu noile tehnologii

●  Scade costul de întreținere, deoarece actualizările oficiale de securitate pot fi gestionate intern, până aproape de depreciere.

●  Scade costul orei de muncă, deoarece dezvoltatorii de software junior sunt disponibili pentru noile tehnologii, în timp ce versiunile vechi sunt stăpânite de dezvoltatorii cu experienta.

Refactorizarea codului
Refactorizare PHP 5 la PHP 7
Migrarea la NodeJS
Actualizări automate ale codului
Restaurare rapidă a sistemului
Manuale tehnologice
Garantați securitatea prin actualizări, monitorizare și refactorizare
Interesat?

Interesat?

Contactează-ne

Tehnologii

folosite

50+
platforme
... plus orice altă
sursă de date
JavaScript
React
Python
Java
PHP
Node.js
MySQL
MongoDB

Ultimele

articole

Descoperă ultimele noastre tutoriale în materie de dezvoltare software și află mai multe despre noile lansări de proiect.
Citește blogul nostru