1

Extensii WordPress WooCommerce pentru piața din România

Extensii WordPress WooCommerce pentru piața din România
16.03.2023

Într-o lume digitalizată, trebuie să ne adaptăm și să să intrăm în lumea online. Pentru multe companii mari și mici, înființarea unui site web este o necesitate. WordPress este unul dintre cele mai populare sisteme de gestionare a conținutului disponibile, iar cu extensiile potrivite, poți fi sigur că vei avea un site de succes ce te poate ajuta să excelezi pe piața din România.

WordPress și WooCommerce

Atunci când vine vorba de comerț electronic și site-uri în România, unul dintre cele mai importante plugin-uri pe care trebuie să le ai este WooCommerce. În timp ce WordPress este un sistem de gestionare a conținutului (CMS), WooCommerce este un plugin de comerț electronic ce funcționează cu WordPress. WooCommerce transformă site-ul tău WordPress într-un magazin online în care poți vinde produse, ceea ce înseamnă că nu îl poți folosi pe site-uri pe care WordPress nu le găzduiește.

Această extensie WordPress te ajută să creezi un magazin online profesionist, să gestionezi inventarul, expedierea, plățile și alte aspecte ale afacerii tale. Extensiile disponibile piața din România te ajută să profiți la maximum de experiența WooCommerce. Echipa lor de programatori de software lucrează în mod constant la accesibilitatea tuturor extensiilor disponibile pentru toate regiunile de pe glob, însă, deocamdată, există șase extensii disponibile pentru piața locală din România:

  • Stripe
  • PayPal Payments
  • Braintree pentru WooCommerce
  • Viva Wallet Standard Checkout
  • Rapyd Payments pentru WooCommerce
  • TikTok pentru WooCommerce

Această extensie WordPress WooCommerce este o alegere excelentă pentru afacerile ce operează în România. Asigură o experiență de cumpărare sigură și convenabilă pentru clienți și este o modalitate excelentă de a-ți extinde afacerea în regiune. Plugin-ul se integrează complet cu băncile din România pentru a oferi un proces de plată fără probleme. În plus, acceptă toate metodele de plată principale, inclusiv Visa, Mastercard și PayPal. Cu plugin-ul Netopia, puteți, de asemenea, să țineți evidența tuturor plăților și să gestionați comenzile în mod eficient.

Poți descărca pachetul WooCommerce de aici și verifica cerințele tehnice.

Netopia, de exemplu, este un celebru gateway de plată românesc ce se integrează ușor cu WooCommerce. Acesta îți va permite să accepți plăți de la principalele bănci și carduri de credit din România. O altă extensie populară pentru utilizatorii români este LibraPay, ce permite clienților să plătească cu cardul lor Libra. Ambele extensii sunt ușor de configurat și utilizat și sunt perfecte pentru antreprenorii care doresc să își dezvolte afacerile pe piața din România.

Netopia Payments

Platforma WordPress WooCommerce oferă o varietate de extensii pentru ca utilizatorii să-și personalizeze experiența de plată. Netopia este unul dintre cei mai importanți furnizori de plăți din România, ce oferă un plugin pentru utilizatorii WooCommerce. Cu acest plugin, poți integra cu ușurință serviciile de plată ale Netopia în magazinul tău WordPress. Acest plugin permite clienților să plătească cu metodele de plată preferate, cum ar fi transferul bancar sau cardul de debit sau de credit.

De asemenea, include și metode avansate de securitate împotriva fraudelor pentru a securiza datele și tranzacțiile clienților tăi. În plus, permite clienților să plătească în lei românești, fiind ușor să plătească în moneda lor locală. Cu plugin-ul Netopia, poți gestiona toate plățile într-un singur loc și poți vizualiza rapoarte și analize personalizate.

Avantajul major al plugin-ului Netopia este că e ușor de configurat și de utilizat. Procesul de configurare durează doar câteva minute, după care ești gata să accepți plăți. În plus, pluginul este integrat cu funcțiile WooCommerce, ceea ce face ca gestionarea comenzilor și a plăților să fie o joacă de copii. În plus, taxele de procesare a plăților sunt foarte competitive. În același timp, poți primi notificări instantanee atunci când se efectuează plăți și poți urmări toate tranzacțiile tale în timp real.

Potrivit echipei Netopia, printre avantajele utilizării sale se mai numără:

  • Utilizarea este 100% gratuită.
  • Acceptă plăți cu carduri de credit/debit Visa și Mastercard, Bitcoin și Ethereum.
  • Gestionează răspunsurile IPN și modifică automat în timp real starea comenzii pe magazinul tău (mesaje de confirmare/plată sau de eșec și rambursări).
  • Netopia Payment Image 1 Imagine preluată de pe https://wordpress.org/plugins/netopia-payments-payment-gateway/.
    Netopia Payment Image 2 Imagine preluată de pe https://wordpress.org/plugins/netopia-payments-payment-gateway/.

Ultima versiune a plugin-ului Netopia are caracteristici extinse și opțiuni de personalizare. Acesta permite utilizatorilor să personalizeze aspectul paginii de plată și oferă o serie de caracteristici avansate, cum ar fi prevenirea fraudelor și gestionarea abonamentelor. Cu această versiune, utilizatorii își pot personaliza acum pagina de plată pentru a se potrivi cu aspectul site-ului lor web.

În plus, această versiune permite utilizatorilor să adauge și alte modalități de plată și să le customizeze în funcție de preferințele lor. Acest lucru face ca extensia WooCommerce de la Netopia să fie cel mai cuprinzător plugin de comerț electronic disponibil. Utilizatorii pot utiliza pluginul pentru a accesa o gamă largă de opțiuni de plată, inclusiv PayPal, Stripe și Authorize.Net. Plugin-ul suportă, de asemenea, calcularea taxelor și a tarifelor de expediere, permițând cumpărătorilor să își calculeze cu ușurință costul final înainte de finalizarea comenzii

LibraPay

Clienții tăi pot beneficia de diferite aplicații de plată în funcție de furnizorul lor bancar. Libra Bank a creat LibraPay și pune la dispoziția ta un manual de implementare a acesteia. Îl poți descărca de pe site-ul lor, iar în cazul în care ai nevoie de asistență, îi poți contacta cu ușurință.

În manual, ai toți pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a instala kitul și a-l testa.

LibraPay Implementation Manual Imagine preluată din Manualul de Implementare a LibraPay

Expedierea

Extensiile WooCommerce oferă posibilitatea de a seta modul de expediere cu unul dintre curierii disponibili la nivel național, cum ar fi:

  • FAN Courier și Fan Box

    Pentru transportul în România, companiile locale au un modul WooCommerce pe care îl poți folosi. Pe site-ul lor, poți găsi manualul de configurare, ce conține toți pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a integra modulul în site-ul tău.

    Fan Courier WooCommerce Module Imagine preluată de pe https://www.youtube.com/watch?v=4sqy24D2Ef8.
  • Cargus

    Cargus este o opțiune excelentă pentru întreprinderile care au nevoie de servicii de transport fiabile. Cu extensia lor WooCommerce, Cargus oferă un pachet cuprinzător ce permite comercianților să gestioneze cu ușurință comenzile și să ofere clienților un proces de plată ușor și eficient. Cu Cargus, comercianții pot configura zone de expediere, personaliza taxele de expediere pentru comenzi interne și internaționale și chiar pot urmări expedierile. Extensia Cargus WooCommerce are, de asemenea, o interfață prietenoasă cu dispozitivele mobile, facilitând cumpărăturile și plata clienților de pe orice dispozitiv. Cu gateway-ul lor de plată securizat, clienții pot face plăți online cu ușurință și încredere.

    Aici poți găsi documentația corespunzătoare, ce conține toți pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a integra modulul în site-ul tău.

    Cargus WooCommerce Module Imagine preluată de pe https://wordpress.org/plugins/cargus/.

    Alte companii de transport ce oferă modulul integrat cu WooCommerce sunt GLS, DPD, SameDay, Bookurier, Memex și Nemo Express.

    Plugin-urile WooCommerce sunt instrumente excelente pentru a fi asociate cu binecunoscuta platformă de comerț electronic, ajutând la îmbunătățirea experienței clienților și la creșterea conversiilor. Și multe alte plugin-uri gratuite te pot ajuta să îți optimizezi magazinul WooCommerce pentru a-l transforma într-un vis al cumpărătorului online.

    Caută mai multe informații și alege opțiunea potrivită pentru afacerea ta.

Rezervă o întâlnire!

Ultimele

articole

Descoperă ultimele noastre tutoriale în materie de dezvoltare software și află mai multe despre noile lansări de proiect.
Citește blogul nostru