1

Ce pregătește Microsoft pentru Dynamics 365

Ce pregătește Microsoft pentru Dynamics 365
02.06.2023

AI și noi facilități în 2023-2024

Microsoft Dynamics 365 este un software de planificare a resurselor întreprinderii (ERP) și de gestionare a relațiilor cu clienții (CRM) bazat pe cloud, ce pune la dispoziția companiilor diverse instrumente de gestionare a operațiunilor. Acesta oferă o serie de caracteristici și capacități ce pot ajuta companiile să își eficientizeze procesele, să îmbunătățească serviciile pentru clienți și să ia decizii bazate pe date. Dynamics 365 este un instrument important pentru companiile de toate dimensiunile, deoarece le permite să își gestioneze finanțele, vânzările, serviciul clienți și operațiunile dintr-un singur loc, îmbunătățind eficiența și productivitatea.

Microsoft lucrează în mod constant pentru a îmbunătăți Dynamics 365 și pentru a oferi companiilor noi caracteristici și funcționalități. Valul 1 din 2023 acoperă noile funcționalități planificate să fie livrate pe piață în perioada aprilie 2023 - septembrie 2023 și include actualizări interesante în Dynamics 365 și în Power Platform. Valul 1 introduce inteligență artificială, automatizare și analiză în Dynamics 365 Finance și Project Operations, cu noi funcționalități Dynamics 365 Copilot ce ajută la eficientizarea proceselor. Copilot din Microsoft Dynamics 365 Business Central permite angajaților să folosească instrumente de inteligență artificială pentru a face mai multe lucruri cu mai puțin efort. Versiunea îmbunătățește, de asemenea, experiențele utilizatorilor ce îi vor ajuta pe aceștia să introducă, să actualizeze și să analizeze date în Dynamics 365.


Integrarea AI în Dynamics 365

Unul dintre cele mai importante beneficii ale integrării inteligenței artificiale în Dynamics 365 este capacitatea de a automatiza sarcini, de a genera idei și de a obține informații folosind limbajul natural cu ajutorul primului Copilot de inteligență artificială din lume în CRM și ERP. Acest lucru le permite angajaților să lucreze mai eficient și mai eficace, ceea ce le va elibera timp pentru a se concentra pe proiecte mai strategice. În plus, AI îi va ajuta pe utilizatori să își înțeleagă mai bine clienții, permițându-le să ofere experiențe mai personalizate și să construiască relații mai puternice. Cu aceste beneficii, AI în Dynamics 365 va fi un factor de schimbare a jocului pentru companiile ce doresc să rămână în fața tendinței și să stimuleze creșterea în anii viitori.

Microsoft are o viziune clară pentru integrarea inteligenței artificiale în Dynamics 365. Compania își propune să democratizeze utilizarea inteligenței artificiale generative, astfel încât companiile să poată oferi experiențe care să fidelizeze clienții, îmbunătățind în același timp productivitatea angajaților.


Noi facilități și actualizări pentru Microsoft Dynamics 365 în 2023-2024

Planul include actualizări ale Dynamics 365 Finance și Project Operations, ce vor integra inteligența artificială, automatizarea și analizele. Accesul timpuriu la aceste actualizări este disponibil, iar utilizatorii pot găsi datele cheie și alte informații în planul de lansare al Microsoft . Microsoft se concentrează, de asemenea, pe îmbunătățirea soluțiilor Power Apps, Power Automate, Power Virtual Agents, Microsoft Dataverse, guvernanța și administrarea Microsoft Power Platform și ofertele de date.

Lansarea valului 1 aduce noi caracteristici pentru aplicațiile Dynamics 365, inclusiv Marketing, Vânzări, Serviciul Clienți, Field Service, Finanțe, Managementul lanțului de aprovizionare, Operațiuni de proiect, funcționalități cross-app pentru Finanțe și Operațiuni, Resurse Umane, Comerț, Protecție împotriva fraudei, Business Central, Connected Spaces, Ghiduri, Customer Insights și Customer Voice, precum și pentru Microsoft Viva Sales și platforma Microsoft Supply Chain și produsele sale suport.

Microsoft a oferit o listă de termene importante pentru lansarea noilor facilități pentru 2023 pe site-ul său, dar este important de reținut că unele termene de livrare pot fi supuse unor modificări.


Stadiu Dată Descriere
Lansarea planurilor 25 ianuarie, 2023 Află despre noile capabilități din valul de lansare 1 (aprilie 2023 - septembrie 2023) pe platformele Dynamics 365, Microsoft Power Platform si Microsoft Cloud for Industry.
Pre-access 30 ianuarie, 2023 Testarea noilor caracteristici și capabilități care vor face parte din valul de lansare 1 din aprilie 2023, înainte de a fi făcute disponibile automat pentru utilizatori. Poți accesa Dynamics 365 valul de lansare 1 în pre-access, acum pentru Dynamics 365 Sales, Dynamics 365 Customer Service, Dynamics 365 Field Service, Dynamics 365 Supply Chain Management, Finance and Operations cross-app capabilities, Dynamics 365 Business Central.
Lansarea planurilor și în alte limbi 21 februarie, 2023 Planurile de lansare pentru Microsoft Power Platform și Dynamics365 vor fi publicate în 11 alte limbi: Daneză, olandeză, finlandeză, franceză, germană, italiană, japoneză, norvegiană, portugheză, spaniolă și suedeză.
Valabilitate 1 aprilie, 2023 Lansarea de producție pentru 1 pe regiuni, va incepe pe 1 aprilie 2023.

Să aruncăm o privire la unele dintre noile îmbunătățiri oferite:

  • Marketing
    Un nou tablou de bord de analiză B2B, plafonarea frecvenței, activarea mai multor destinatari de e-mail, cronologie de e-mail, centre de preferințe personalizabile, marcare de marketing Urchin Tracking Module (UTM) și un nou constructor de scoruri pentru potențiali clienți.
    Dynamics 365 graph
    Dynamics 365 specific

    Poze preluate de pe: https://learn.microsoft.com/en-us/dynamics365/release-plan/2023wave1/finance-operations/

    Descrierea produsului folosind conținut generat de AI prin Copilot:
    Dynamic 365 product
    Dynamic 365 keypoint examples

    Poze preluate de pe: https://learn.microsoft.com/en-us/dynamics365/release-plan/2023wave1/finance-operations/

  • Vânzări
    Capacități îmbunătățite ce susțin implicarea personalizată personalizată pe caracteristicile contului, propuneri de acțiuni generate de AI în cadrul fluxului de lucru al vânzătorului, un aspect actualizat al formularului și un nou spațiu de lucru pentru gestionarea oportunităților. În plus, șabloane de e-mail îmbunătățite, sugestii de conținut, caracteristici SMS și diverse abilități noi de creare, urmărire și optimizare a secvențelor de vânzări.
    Dynamic 365 forms
  • Service
    Îmbunătățiri ale funcțiilor de voce, rutare unificată, colaborare Microsoft Teams încorporată și elemente ale spațiului de lucru al agentului, cum ar fi formularul de caz, linia de timp și controlul conversației.
    Dynamic 365 admin center
  • Finanțe
    Îmbunătățiri, cum ar fi automatizarea suplimentară a scenariilor fiscale complexe, automatizarea completă a decontărilor de la un capăt la altul a conturilor de plată și a registrelor contabile pentru a accelera închiderea, profilul actualizat de contabilizare a reevaluărilor valutare, noi modalități de definire a etichetelor financiare, extinderea impozitelor multiple ID de raportare la mai multe țări din UE, extinderea acoperirii conformității cu reglementările out-of-the-box la alte țări din LATAM, automatizarea conturilor de plătit cu capturarea facturilor, noi modele de date de tip "record to report" și "procure to pay".
    Dynamics 365 journal voucher
  • Operațiuni
    Îmbunătățiri ale strategiilor de vânzări omnichannel cu modalități optimizate de gestionare a prețurilor pe bază de atribute, rezervări soft integrate și integrare optimizată a proceselor end-to-end în Dynamics 365 Sales and Supply Chain Management, funcții noi, cum ar fi extinderea Project Budgeting și Time-Phased Forecasting.
    Dynamics 365 project groups

    Poze preluate de pe: https://learn.microsoft.com/en-us/dynamics365/release-plan/2023wave1/finance-operations/

    Se așteaptă ca aceste facilități noi să îmbunătățească experiența utilizatorilor și să ofere noi instrumente de analiză și gestionare a datelor. Planul de lansare pentru 2023 wave 1 va continua să evolueze pe măsură ce se adaugă noi caracteristici, iar utilizatorii pot fi la curent urmărind anunțurile de lansare ale Microsoft. Aceste actualizări vor îmbunătăți experiența generală a utilizatorului și vor oferi noi oportunități pentru ca întreprinderile să își eficientizeze operațiunile și să își îmbunătățească rezultatele.

Concluzie

Cu suita sa integrată de aplicații, modulele sale personalizabile și capacitățile puternice de inteligență artificială, Dynamics 365 poate ajuta organizațiile să eficientizeze operațiunile, să îmbunătățească experiențele clienților și să ia decizii bazate pe date în timp real. Angajamentul Microsoft față de dezvoltarea și inovarea continuă va asigura faptul că Dynamics 365 rămâne relevant și competitiv pe o piață ce evoluează rapid.

OPTI oferă soluții și integrări bazate pe Microsoft Dynamics 365. Contactați-ne aici

Rezervă o întâlnire!

Ultimele

articole

Descoperă ultimele noastre tutoriale în materie de dezvoltare software și află mai multe despre noile lansări de proiect.
Citește blogul nostru