1

Noile facilități ale Salesforce în 2023 și ce promite pentru 2024

Noile facilități ale Salesforce în 2023 și ce promite pentru 2024
09.06.2023

Noile facilități ale Salesforce în 2023 și ce promite pentru 2024

Salesforce pune la dispoziția clienților săi versiuni noi de produse, servicii sau îmbunătățiri de trei ori pe an. Aceste versiuni sunt rezultatul unor investiții substanțiale în cercetare și dezvoltare pe parcursul mai multor ani, menite să ajute clienții să își eficientizeze costurile, să își îmbunătățească eficiența și să crească încrederea clientelei lor.

Referindu-se la noile îmbunătățiri planificate pentru Salesforce, Marc Benioff, președinte și CEO al Salesforce, a declarat: “În același timp, conducem următoarea revoluție majoră în CRM - infuzând inteligența artificială generativă sigură și de încredere în întregul nostru portofoliu de produse. Ecosistemul de inteligență artificială generativă al Salesforce utilizează Einstein GPT, Slack GPT și Tableau GPT, oferind încredere în întregul nostru portofoliu de produse.”

Sursa: https://www.salesforce.com/news/press-releases/2023/05/31/fy24-q1-earnings/

Salesforce a făcut mai multe actualizări și îmbunătățiri la platforma sa în 2023:

  1. Release-ul Spring '23, ce a devenit disponibil la 13 februarie 2023, Salesforce a introdus sute de caracteristici noi, inclusiv îmbunătățiri ale produselor Sales Cloud, Service Cloud și Marketing Cloud.

    • Account Discovery – ajută la identificarea conturilor cu risc și cu profituri.
    • WhatsApp Business Messaging: Direct Integration pentru construirea de noi experiențe de mesagerie pe WhatsApp.
    • Salesforce Contact Center: Insights & Scheduling – integrarea rapidă a agenților și programarea agenților potriviți pe canalele potrivite la momentul potrivit.
    • Quick Promotion Setup – Programele Loyalty Management au criterii predefinite de eligibilitate, recompensă și reguli ușor de configurat cu câteva clicuri.
    • Automotive Cloud Intelligence – KPI predefiniți și dashboard-uri integrate.
    • Service Process Automation – procese automatizate ușor de implementat pentru solicitări de servicii recurente.
    • graph

      Sursa: https://www.salesforce.com/news/stories/product-release-news-spring-2023/#

  2. Salesforce și-a actualizat, de asemenea, soluția Flow în release-ul Summer '23, ce a adus noi funcționalități, tool-uri și îmbunătățiri platformei, ce va fi disponibilă începând cu 12 iunie 2023:

    • Sales Planning – o soluție end-to-end ce transformă planificarea din greoaie în intuitivă.
    • Service Catalog - deblochează puterea automatizării cu elemente de catalog pre-construite.
    • Account engagement
    • Integrare TikTok pentru îmbunătățiri în domeniul comerțului
    • Join Data User Interface – conectează mai multe obiecte Data Cloud Data Model.
    • Slack Canvas – include conținut într-o singură vizualizare Slack.
    • data

      Sursa: https://www.salesforce.com/news/stories/product-release-news-summer-2023/#

Deși nu există informații specifice cu privire la noi facilități pentru platforma Salesforce în 2024, aceste actualizări și îmbunătățiri demonstrează angajamentul continuu al companiei de a-și îmbunătăți produsele și de a oferi valoare clienților săi.

Care sunt noile functionalitati din Salesforce?

Compania a lucrat și la alte produse, cum ar fi Salesforce Einstein Discovery, lansat în 2017. Ca urmare a acestei investiții, platforma poate folosi acum inteligența artificială (AI) pentru a-i ajuta pe utilizatori să ia decizii mai bune.

list

Sursa: https://www.salesforce.com/news/stories/product-release-news-spring-2023/#

Noi tipuri de obiecte pentru aplicații, fluxuri și șabloane: aplicații, fluxuri și șabloane pot fi create acum cu orice tip de obiect. Acest lucru înseamnă utilizarea obiectelor standard precum Accounts, Contacts sau Leads și a obiectelor personalizate create prin intermediul developer console.

Următoarea este o listă a noilor caracteristici și actualizări incluse în versiunea Salesforce '23:

  1. Interfață îmbunătățită a Flow Builder-ului

    Interfața actualizată include o serie de modificări care facilitează crearea de fluxuri personalizate de către utilizatori, inclusiv noi pictograme ce oferă indicii vizuale mai evidente și o experiență de utilizare îmbunătățită. Această actualizare include, de asemenea, un editor vizual îmbunătățit cu capacități extinse, cum ar fi suportul pentru acțiuni de tip drag-and-drop și logică condiționată

  2. Campanii personalizate

    O nouă funcție "Campanii personalizate" va permite utilizatorilor să trimită campanii personalizate pe baza comportamentului, a informațiilor demografice și a intereselor destinatarului. Această caracteristică poate fi utilizată pentru marketing prin e-mail, notificări push sau actualizări prin SMS. Noua funcție le va permite utilizatorilor să își segmenteze publicul în funcție de o serie de factori, cum ar fi tiparele comportamentale și locația. Un utilizator poate apoi să trimită o campanie către unul sau mai multe segmente cu scopul de a crește ratele de implicare

  3. Campanii de notificări de tip push

    Campaniile de notificare push permit utilizatorilor să creeze și să trimită notificări push către utilizatorii lor direct din interfața Power BI. Power BI a adăugat, de asemenea, noi conexiuni de date, inclusiv Microsoft Azure SQL Database, SQL Server și Google BigQuery.

  4. Data Connections

    Utilizatorii se pot conecta acum la date din mai multe surse în același timp. De asemenea, utilizatorii pot vizualiza date din diferite surse într-un singur raport sau dashboard. Această caracteristică este utilă pentru utilizatorii care lucrează cu seturi mari de date și trebuie să le combine într-un singur raport sau dashboard. Instrumente de analiză a datelor Power BI a introdus, de asemenea, noi instrumente de analiză a datelor, cum ar fi previziunile, gruparea și previziunile utilizând machine learning.

  5. New Mobile App

    Noua aplicație mobilă le va permite utilizatorilor să creeze și să gestioneze campanii fără a se autentifica pe computer. Aceasta va include, de asemenea, o secțiune "What's New" care va evidenția cele mai recente caracteristici și capabilități ale platformei.

    app photos

    Sursa: https://www.salesforce.com/solutions/mobile/overview/

După cum am menționat mai sus, în versiunea din acest an, Salesforce și-a actualizat produsul Flow cu noi caracteristici și tool-uri. Aceste actualizări sunt concepute pentru a facilita utilizatorilor automatizarea sarcinilor cu ajutorul platformei, oferind în același timp o experiență de utilizare mai simplificată. Unele dintre aceste noi caracteristici includ:

  • Un instrument de proiectare reînnoit ce permite utilizatorilor să creeze fluxuri în mod vizual, în loc să fie nevoiți să o facă manual.

  • O nouă funcție Task Flows (Fluxuri de sarcini) care permite utilizatorilor să creeze sarcini alocate automat altor utilizatori atunci când este activat un declanșator.

  • O integrare cu Salesforce Einstein le permite utilizatorilor să profite de funcțiile avansate de inteligență artificială, cum ar fi procesarea limbajului natural și învățarea automată.

  • Un nou instrument "Flow Builder" ce poate fi utilizat pentru a crea fluxuri fără niciun fel de codificare.

  • O nouă integrare cu Microsoft Office 365 și cu aplicațiile Google GSuite, cum ar fi Docs, Sheets și Slides.

  • O nouă integrare cu Jira, ce permite utilizatorilor să creeze tickete Jira direct din fluxurile lor de lucru Flow.

  • O nouă funcție "Rețete" permite utilizatorilor să creeze șabloane pentru sarcinile zilnice.

  • Posibilitatea de a crea fluxuri utilizând orice editor web standard, inclusiv Microsoft Word și Google Docs, ca apoi să poată fi publicate ca aplicații independente.

  • Suport pentru integrarea aplicațiilor de la terți cu Flow.

  • Un nou API care permite dezvoltatorilor să creeze add-on-uri pentru Flow.

  • Noi modalități de creare și gestionare a fluxurilor de către utilizatori.

  • O nouă funcție de tip wizard ce va ghida prin crearea fluxurilor.

  • Un nou instrument "Adaugă un pas” ce permite utilizatorilor să creeze acțiuni personalizate fără a scrie cod. Această actualizare oferă, de asemenea, o experiență mai bună pentru cei care nu sunt programatori, cu tool-uri simplificate ce le permit să creeze fluxuri fără a avea nevoie de cunoștințe de codare.

Vor aparea noi versiuni și actualizări ale facilităților pe măsură ce Salesforce investește mai mult în îmbunătățiri ale platformei, pentru că se preconizează o creștere de 30% a comerțului digital pentru 2024.

Opti oferă soluții și integrări bazate pe Saleforce. Contactați-ne aici.

Rezervă o întâlnire!

Ultimele

articole

Descoperă ultimele noastre tutoriale în materie de dezvoltare software și află mai multe despre noile lansări de proiect.
Citește blogul nostru