2

Un nou site academic realizat de OPTI: Centrul de Cercetare în Etica Aplicată - ccea.ro

Un nou site academic realizat de OPTI: Centrul de Cercetare în Etica Aplicată - ccea.ro
28.07.2022

Pe data de 19 Iulie, 2022, a fost lansată noua versiune a site-ului ccea.ro. OPTI Systems a reușit să răspundă cerințelor beneficiarilor, prin realizarea unui site mult mai dinamic, intuitiv, cu aspect modern și conținut bine organizat. Astfel, vizitatorul are posibilitate de a ajunge mai rapid la informațiile dorite, acestea putând fi accesate ușor de pe orice dispozitiv.

Site-ul ccea.ro a fost realizat cu scopul de a facilita abordarea problemelor morale ale institutiilor si organizațiilor (precum școli, spitale, companii multinaționale, asociații). Prin urmare, vizitatorilor li se permite accesul la proiecte internaționale, la publicații în reviste prestigioase și la activități de consiliere pentru politici publice sau companii.

“Cu infrastructura de comunicare digitală și site web construită împreună cu OPTI din 2010, ne-am simțit întotdeauna la nivelul partenerilor noștri academici din Oxford, Basel sau Tubingen. Platformele digitale pe care le-am dezvoltat cu OPTI sunt întotdeauna un impuls pentru cercetarea noastră, fie că vorbim de îmbunătățirea cognitivă și morală, inteligența artificială virtuoasă sau etica tehnologiilor emergente.”
(Constantin Vică - CCEA)
Constantin-Vica-CCEA

Centrul de Cercetare în Etică Aplicată (CCEA) a fost înființat în anul 2004 și își desfășoară activitatea în cadrul Facultății de Filosofie a Universității din București. CCEA este singura instituție din România unde se studiază și se cercetează sistematic disciplinele etice (teoriile morale clasice, bioetică, neuroetică, etica mediului, etica socială etc).

Conținutul vechiului site, realizat cu 7 ani în urmă, a fost transferat către noul site, utilizând plugin-ul WPvivid Backup.

Noile facilități implementate de OPTI includ:

  • integrarea rețelelor de socializare: Instagram, Facebook, Twitter, Youtube
  • modulul de tab-uri customizate (plugin Content Tabs)
  • implementarea SEO
  • introducerea articolelor prin intermediul plugin-ului Zotpress
  • zona sidebar (bara de căutare în cadrul site-ului, secțiunea de noutăți, secțiunea cu articole academice, secțiunea “Te mai interesează”, secțiunea de “Newsletter etică aplicată”, o secțiune care cuprinde un videoclip Youtube, secțiunea cu rețele de socializare CCEA)
  • zona tag-uri (arii de cercetare)
  • posibilitatea de a adăuga conținut simplu sau flexibil (titluri, texte, imagini, liste etc). Afișarea conținutului este una personalizată și structurată pe baza codului html și stilizat pe baza codului css, conform cerințelor beneficiarului (plugin ACF - Advanced Custom Fields)
ccea-wp

OPTI este partenerul tehnologic al CCEA de 12 ani și suntem mândri de această colaborare.

Ultimele

articole

Descoperă ultimele noastre tutoriale în materie de dezvoltare software și află mai multe despre noile lansări de proiect.
Citește blogul nostru