2

OPTI lansează aplicația mobilă a Baroului București

OPTI lansează aplicația mobilă a Baroului București
01.10.2021

Există aproape zece mii de avocați în București, iar luna octombrie are vești bune pentru cei mai mulți dintre ei. Avocații din București pot folosi noua aplicație lansată de OPTI pentru a se conecta și a comunica cu Baroul în legătura cu programările și programul de lucru.

Aplicația este disponibilă pe telefoane cu sisteme de operare Android și iOS și este gratuită pentru membrii Baroului București. Permite Baroului să trimită notificări avocaților iar aceștia pot răspunde în timp util, făcând munca mai ușoară și mai sigură.

Lansarea face parte dintr-un program mai larg de tranziție digitală pentru care Baroul București a contractat OPTI. Două lansări anterioare au fost:

a) Dezvoltarea unui sistem echitabil și rapid de distribuție a sarcinilor folosind cea mai nouă tehnologie disponibilă. Vă rugăm să citiți mai multe: (Sistem corect de distribuire a sarcinilor)

b) Digitalizarea bibliotecii Baroului București, care conține aprox. 50.000 de cărți. Vă rugăm să citiți mai multe: (Informatizarea unei biblioteci de 50.000 de cărți folosind soluții open-source)

Puteți vedea atașate câteva capturi de ecran. Vă rugăm contactați OPTI sau Baroul București pentru detalii suplimentare.

Image 1 Image 3

Contactează-ne pentru mai multe informații

Ultimele

articole

Descoperă ultimele noastre tutoriale în materie de dezvoltare software și află mai multe despre noile lansări de proiect.
Citește blogul nostru