Provocare

Site-ul web principal UiPath.com fusese construit cu ajutorul HubSpot.
Prezența web a UiPath includea alte site-uri din afara HubSpot, cum ar fi cele de Knowledge Base, Blog, Academy, Discussion Boards, site-urile web dedicate pentru unele piețe etc.
Aceste site-uri web secundare erau populate cu conținut extrem de important pus la dispoziție folosind diverse tehnologii și platforme.
Pentru a crea un singur punct de intrare pentru vizitatori, a fost luată decizia de a folosi Algolia ca furnizor de „search a service” și de a înlocui capacitățile de căutare native în HubSpot.

UI Path
"Ștergem granițele dintre noi și clienții noștri învățând și dezvoltându-ne continuu.Succesele noastre nu sunt doar legate, ci sunt inseparabil îmbinate.
Suntem definiți de diversitatea de toate felurile, deschiși în modul în care ascultăm, sinceri în modul în care vorbim, avizi în pofta noastră de înțelegere a punctelor de vedere și a experiențelor unice."
- Declaratie de misiune, UIPath
Marian Călborean
"Căutarea este esențială pentru orice prezență online. Căutarea este cunoaștere. Căutarea este putere. Căutarea este ceea ce a transformat Google în forța dominantă a Internetului. O căutare mai performantă înseamnă o afacere mai performantă."
- Marian Călborean, managing partner, OPTI
Interesat?

Interesat?

Contactează-ne

Soluția

OPTI a contribuit la furnizarea unei capacități complete de căutare utilizând un flux în patru pași.

  • Algolia a fost configurat pentru a indexa continuu toate portalurile web de interes pentru vizitatorii UiPath.

  • Toate capacitățile de căutare native ale uipath au fost ascunse.

  • Un nou modul de căutare scris de la zero de OPTI pentru a utiliza căutarea Algolia a fost dezvoltat și integrat în platforma HubSpot.

  • Noul modul de căutare a fost testat intern și în conformitate cu standardele cele mai inalte din industrie și au fost făcute actualizări, inclusiv sugestii automate, afișare pe categorii, actualizare a rezultatelor în timp real și optimizări ale vitezei.

Ca o notă specială, s-a prevăzut ca textul tradus automat să fie copiat pe un server dedicat, astfel încât să poată fi indexat pentru căutare.

Soluția

Rezultate

Căutare cuprinzătoare

Căutarea în www.uipath.com înseamnă căutarea în toate portalurile web ale UiPath, făcându-l un singur punct de intrare pentru clienții web.

Căutare fiabilă

Furnizorul unic de căutare a garantat disponibilitatea independent de starea platformelor indexate. Odată ce informațiile au fost introduse, acesta era gata de căutare

Căutare structurată

Informațiile au fost clasificate în funcție de platforma sursă, tipul de conținut, lungimea paginii. Furnizorul de căutare a permis, de asemenea, căutări logice personalizate, transformând informațiile într-o bază de date de cunoaștere căutabilă.

Căutare accesibilă

Modulul de căutare a fost optimizat pentru diverse platforme și ecrane de dispozitive. De asemenea, a sprijinit internaționalizarea și mai multe limbi.

Căutare extensibilă

Noi portaluri web sau site-uri web ar putea fi adăugate în câteva minute la modulul de căutare. Mai întâi ar trebui să fie indexate de catre furnizorul de căutare, apoi să fie afișate ca o nouă categorie de rezultate în pagina cu rezultate.

Căutare rapidă

Furnizorul de căutare garantează viteze comparabile sau chiar mai mici decât standardele din industrie, cum ar fi Google. Modulul de căutare dezvoltat de OPTI s-a bazat pe aceasta, evitând dependințele server-side.

Tehnologii

folosite

50+
platforme
... plus orice altă
sursă de date
JavaScript
React
Python
Java
PHP
Node.js
MySQL
MongoDB

Ultimele

articole

Descoperă ultimele noastre tutoriale în materie de dezvoltare software și află mai multe despre noile lansări de proiect.
Citește blogul nostru